Twoja Ocena: Bądź pierwszy! Spożywanie warzyw z rodziny kapustowatych zawierających glukozynolany może zmniejszyć ryzyko rakotwórczości i określonych chorób u ludzi źródłoZapiszZapisanoRemoved 0 PoprzedniZawartość poszczególnych glukozynolanów w brokułach gotowanych różnymi metodami NastępnyKiedy będziesz potrzebować siku po wypiciu wody Podobne ArtykułyDodano do ObserwowanychUsunięto z Obserwowanych 0 Czas trawienia pokarmówDodano do ObserwowanychUsunięto z Obserwowanych 0 Rodzaje błonnikaDodano do ObserwowanychUsunięto z Obserwowanych 0 Mutacje jabłoni GalaDodano do ObserwowanychUsunięto z Obserwowanych 0 Najsmaczniejsze odmiany JabłoniChętnie poznamy Twoje zdanieDodaj Odpowiedź Anuluj odpowiedź Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy.